Waar sta jij?

Deze vraag staat centraal op de vijfde editie van Congres Natuurlijk. Hoe natuurinclusief kun en wil jij zijn in je dagelijks werk en leven? Kom langs en laat je een dag lang informeren en inspireren door experts en collega’s. Dan bepalen we samen aan het eind van de dag waar jij staat.

Programma met voor elk wat wils

Het programma van dit jaar is afgestemd op zowel koplopers als geïnteresseerden die nog wat verder van het onderwerp af staan. In samenwerking met onder meer onze kennispartners, de adviesraad, diverse onderwijsinstellingen en de Agenda Natuurinclusief is er een programma samengesteld met voor iedereen wat wils.

  • Twijfel je nog of je echt natuurinclusief kunt of wilt zijn? Bezoek de keynotes, laat je inspireren en geef jezelf het laatste zetje. Op het programma onder meer Tim van Hattum, Renkse Visscher, Jolanda Maas, Marco van Es en Daan Bruggink.
  • Je kennis bijspijkeren? Maak je keuze uit tientallen kennissessies verzorgd door koplopers en experts. Met gegarandeerd direct toepasbare kennis en adviezen! Met onder meer sessies over Kleurkeur, Biotraces, puntensystemen voor natuurinclusieve maatregelen in de bouw, natuurinclusief bouwen voor beginners, gezondheidseffecten van natuur in de stad, alles over de kansen van bouwbiologie, Basiskwaliteit Natuur, vergroenen met burgers, verduurzamen van bedrijventerreinen, beheer en beeldperceptie van bewoners en veel meer praktische informatie.
  • Je eigen vragen beantwoord krijgen? Boek een of meer speedconsults met experts en leg jouw vraag voor.
  • Even frisse lucht? Ga mee op excursie en beleef natuurinclusiviteit in de praktijk.
  • Je netwerk uitbreiden? Met meer dan 400 deelnemers uit alle delen van de sector is dit hét moment om bij te praten met oude bekenden én nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Handen uit de mouwen? Ga aan de slag bij een van de Ontwerpateliers.
  • Even rust? In de Lounge serveren we de hele dag hapjes en drankjes en loop je ongedwongen langs de infopoints van onze (kennis)partners die graag met je in gesprek gaan. Speel het spel Plantje Boom, bezoek de klimaatburgemeesters, ga langs bij een aantal burgerinitiatieven, kom in contact met mbo- en hbo-scholieren, ontmoet de winnaars van Award Bouw Natuurinclusief en maak kennis met de (plannen en ambities van) de Agenda Natuurinclusief.

Stel je eigen dag samen op basis van je eigen kennisniveau, thema’s en interesses. Congres Natuurlijk: de leukste werkdag van het jaar.

Terug naar boven