Waar sta jij?

Waar sta jij?

Deze editie van Biind Magazine staat in het teken van natuurinclusief bouwen. Traditiegetrouw, kunnen we wel zeggen. Want de afgelopen jaren hebben we het magazine telkens gekoppeld aan Congres Natuurlijk, het evenement over natuurinclusief bouwen en de natuurinclusieve leefomgeving. Georganiseerd door provincie Overijssel en door Acquire, waar ook Biind onderdeel van is.

Je vindt in dit magazine daarom heel veel informatie over het congres. Zodat je je optimaal kunt voorbereiden op 30 november. Maar ook als je niet naar Zwolle komt voor het congres biedt dit magazine naar mijn bescheiden mening meer dan genoeg inspiratie om de stap naar natuurinclusief bouwen te zetten. Voor zover nog niet gedaan uiteraard. Want heel veel mensen in Nederland zijn al heel goed bezig.

De vraag die we jullie willen stellen, hier en op het congres, is: Waar sta jij? Niet om met een vingertje te wijzen als je nog niet zo veel stappen hebt gezet op dat vlak. Maar vooral om je in beweging te krijgen. Bepaal je eigen startpunt, je startniveau en kijk vervolgens wat je nodig hebt om in beweging te komen. En misschien kan het magazine je daar we bij helpen. Of kom gezellig naar Zwolle op 30 november. De inschrijvingen lopen hard, dus wees er snel bij.

Lees het magazine hier

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven