Groen Verlangen!

Groen Verlangen!

De vierde editie van Congres Natuurlijk is een dag boordevol inspiratie, handvatten, oplossingen en netwerkmogelijkheden. Het is nog lang niet bij iedereen vanzelfsprekend om bij het bouwen aandacht voor mens, dier en natuur te hebben. Workshops, keynotes en nog veel meer zorgen ervoor dat Congres Natuurlijk de ontmoetingsplaats en katalysator is voor iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen aan het verheffen van natuurinclusief bouwen tot het nieuwe normaal.

Alle facetten van Natuurinclusief bouwen komen aan bod in een afwisselende dag die je helemaal op maat kunt samenstellen. Want Congres Natuurlijk is hét grootste ontmoetingsplatform voor iedereen die meer wil weten over natuurinclusief bouwen. Van bestuurders, projectontwikkelaars, bouwers, (landschaps)architecten, toeleveranciers, gebouweigenaren en corporaties tot beleidsmakers en bewoners(initiatieven). Zowel ervaren koplopers als ‘starters’ zijn van harte uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen. En gaan met een maximale hoeveelheid kennis, inspiratie én concrete handvatten naar huis.

Het programma is bepaald en de eerste namen van de sprekers zijn inmiddels bekend! Ook dit jaar hebben wij een programma boordevol inspiratie klaar staan. Alle facetten van Natuurinclusief bouwen komen aan bod in een afwisselende dag die je helemaal op maat kunt samenstellen. Op 24 november staan deze sprekers op het podium van het provinciehuis in Zwolle. 

Groen Verlangen! Doe je mee? 

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven